Bruschetta
Brukergruppe: Ungdommer og oppover.
Godt brød
1 fedd hvitløk
Smør eller olivenolje
Gode tomater, feks 10 vincherrytomater, delt i små biter
4 tynne skiver rødløk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
Frisk basilikum, finhakket
Olivenolje, den beste du har
Ha i nykvernet pepper og salt
Framgangsmåte:
Begynn med å vaske tomatene. Putt de i en bolle etter vask, deretter kutt opp tomatene. Putt de oppkuttete tomatene i en bolle. Deretter kutt opp løk i skiver og kutt de i små biter. Putt løken oppi til tomatene og rør
rundt. Så tar du du å kutter hvitløk i små biter å putter det oppi blandingen. Deretter smaker du til med salt og nykvernet pepper.
Så kutt brødet i tynneskiver og ta på smør eller olivenolje på brødet og stek de i stekeplaten, rist i brødristeren eller hvis dere er mange stek de i ovnen.
Når du har latt de steke litt tar du de opp og skjær et hvitløk fedd i to og gnir det på brødskivene. Deretter sett de litt inn i ovnen og ta de ut. Ta på blandingen på brødskivene og server!
Smakte deilig! Anbefales!
SvarSlett